Dynasty tietopalvelu Haku RSS Itä-Suomen yliopisto

RSS-linkki

Kokousasiat:
https://dyn10web.uef.fi:443/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetingitems&show=30

Kokoukset:
https://dyn10web.uef.fi:443/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetings&show=30

Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto
Pöytäkirja 17.06.2020/Pykälä 11

Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 702/03.04.09/2020

 

Valmistelija Kaisa Laitinen

§ 11

MSc Chenyang Cain metsätieteen alan väitöskirjan arvosteleminen

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 30.10.2019 (muutettu väliaikaisesti 13.3.2020, 31.3.2020 ja 7.4.2020) 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on arvostella väitöskirjat. Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tutkintoja ja opintoja koskevien pysyväismääräysten 1.8.2019 18 §:n mukaan väitöskirjat arvostellaan arvoasteikolla hyväksytty-kiittäen hyväksytty.

 

MSc Chenyang Cain väitöskirjaksi tarkoittama tutkimus Effects of long-term moisture and weather exposure on the structure and properties of thermally modified wood on tarkastettu julkisesti 12.6.2020. Vastaväittäjä, apulaisprofessori Emil Engelund Thybring (Department of Geosciences and Natural Resource Management, University of Copenhagen, Tanska) puoltaa väitöskirjan hyväksymistä filosofian tohtorin tutkintoa varten ja esittää arvosanaksi hyväksytty.

 

Yliopistolain 24.7.2009/558 44 §:n mukaan ennen väitöskirjan arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Väittelijällä ei ole huomautettavaa vastaväittäjän lausunnosta, joka on asiakohdan liitteenä.

 

Yliopistolain 24.7.2009/558 29 §:n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne monijäsenisen hallintoelimen jäsenet tai varajäsenet, joilla on saman tasoinen opintosuoritus tai jotka on otettu professorin tehtävään.

 

Esitys Asiassa annetun lausunnon perusteella tiedekuntaneuvosto arvostelee MSc Chenyang Cain väitöskirjan arvosanalla hyväksytty.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa