Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

 

 

§ 3

Keskustelu strategisesta ohjelmasta "osallistuva ja osallistava yliopisto"

 Itä-Suomen yliopiston strategiassa 2030 on kolme ohjelmaa: 1) tieteeseen perustuvaa ymmärrystä (päävastuu rehtori Mönkkönen), 2) ajantasaista ja uusiutuvaa oppimista (päävastuu akateeminen rehtori Määttä) sekä 3) osallistuva ja osallistava yliopisto (päävastuu hallintojohtaja Meriläinen). Yliopistokollegion kutsusta keskustellaan strategisesta ohjelmasta "osallistuva ja osallistava yliopisto" hallintojohtaja Meriläisen ja rehtori Mönkkösen kanssa.

 

 Itä-Suomen yliopiston strategiassa 2030 on kolme ohjelmaa: 1) tieteeseen perustuvaa ymmärrystä (päävastuu rehtori Mönkkönen), 2) ajantasaista ja uusiutuvaa oppimista (päävastuu akateeminen rehtori Määttä) sekä 3) osallistuva ja osallistava yliopisto (päävastuu hallintojohtaja Meriläinen). Yliopistokollegion kutsusta keskusteltiin strategisesta ohjelmasta "osallistuva ja osallistava yliopisto" hallintojohtaja Meriläisen ja rehtori Mönkkösen kanssa.

 

 Hallintojohtaja Meriläinen kertoi, että ohjelman toimenpiteet on avattu jatkumoksi kehittämiskohteet => teot => tilanne => vastuuhenkilöt sekä esitteli näitä. Toimenpiteet alkavat vuoden 2021 alussa ja jatkuvat päivittyen vuoteen 2024.

 

 Käytiin vilkasta keskustelua mm. positiivisesta erityiskohtelusta, opiskelijoiden hyvinvoinnista, palvelumuotoiluosaamisesta, strategisesta resurssisuunnittelusta, henkilöstön ja opiskelijoiden osallistamisesta kehittämiskohteissa, johtajuudesta sekä tutkijoiden ja tutkimustoiminnan arvioinnin kannustimista.

 

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa