Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 1985/01.01.03/2020

 

Valmistelija Ulla Hurskainen

§ 13

Dekaanin ehdotus FM Sanna Lemmetyisen ottamisesta yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävään: tiedekuntaneuvoston kuuleminen

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 10 §:n kohdan 9 mukaan dekaanin tehtävänä on tehdä ehdotus rehtorille kahdeksi vuodeksi tai sitä pidemmäksi ajaksi professorin tehtävään valittavasta ja opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituiseen tehtävään sekä vakinaistamispolun tehtävään valittavasta tiedekuntaneuvostoa kuultuaan.

 

Johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituisten tehtävien ja vakinaistamispolun tehtävien tehtäväalasta ja tehtävämäärityksestä.

 

Yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävä sijoittuu humanistiseen osastoon.

 

Humanistinen osasto on esittänyt, että FM Sanna Lemmetyinen otetaan yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävään 1.1.2021 lukien. Tehtävän hoito-osuus on 50 %. Osaston esitys perusteluineen on liitteenä.

 

Yliopisto-opettajan tulee olla soveltuvan ylemmän yliopistotutkinnon suorittanut henkilö, jolla on hyvä käytännön perehtyneisyys opetustehtävien alaan ja hyvä opetustaito (johtosääntö 31 §).

 

FM Sanna Lemmetyinen täyttää johtosäännössä mainitut yliopisto-opettajan palvelussuhteen ehdot ja yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävässä vaadittavat edellytykset.

 

Dekaanin ehdotus akateemiselle rehtorille on, että FM Sanna Lemmetyinen otetaan yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävään 1.1.2021 lukien. Lemmetyisen CV on liitteenä.

 

Esitys Dekaani kuulee tiedekuntaneuvostoa ehdotuksesta FM Sanna Lemmetyisen ottamiseksi yliopisto-opettajan, logopedia, tehtävään 1.1.2021 lukien. Samalla tiedekuntaneuvosto käsittelee kyseisen tehtävän tehtäväalan ja tehtävämäärityksen, joka on kuvattu osaston esityksissä.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa