Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 1225/01.01.03/2020

 

Valmistelija Hanna Ollikainen-Richards

§ 12

Dekaanin esitys neliportaisen uramallin vakinaisten tehtävien tehtävänalasta ja tehtävänmäärityksestä: Tiedekuntaneuvoston kuuleminen

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n 4 momentin, kohdan 7 mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituisten tehtävien ja vakinaistamispolun tehtävien tehtävänalasta ja tehtävänmäärityksestä.

 

Haettavaksi on tulossa seuraavat tehtävät:

 

Farmasian laitos

. Yliopistolehtori, farmasian teknologia, 1.7.2021 alkaen toistaiseksi

 

Hoitotieteen laitos

. Yliopistolehtori, hoitotiede, hoitotyön johtaminen, 1.5.2021 alkaen toistaiseksi

 

Yliopistolehtorin, farmasian teknologia, tehtävänkuvaan kuuluvat Farmasian laitoksella annettava farmasian teknologian opetus ja toteutettava tutkimus, joka kuuluu johonkin seuraavista tutkimuksen painopistealoista: amorfiatutkimus, kylmökuivaus, jatkuvatoiminen lääkevalmistus ja/tai lääkevalmisteiden 3D-tulostus.

Yliopistolehtorin, hoitotiede, hoitotyön johtaminen, tehtävänä on antaa perus-, aine- ja syventävää opetusta hoitotieteen oppiaineessa, erityisesti hoitotyön johtamisen suuntauksessa.  Yliopistonlehtorin tehtäviin sisältyy kandidaatintutkielmien, pro gradu -tutkielmien sekä muuta opintojen ohjaamista mukaan lukien hoitotyön johtamisen asiantuntijaharjoittelujen koordinointia. Opetus- ja ohjaustehtäviä voi olla myös tieteellisessä jatkokoulutuksessa sekä jatkuvan oppimisen sisältöjen tuottamisessa. Tehtäväkuvaan sisältyy hoitotyön johtamiseen liittyvää tutkimustyötä sekä osallistumista tutkimushankkeisiin, kehittämistyöhön ja hallintotehtäviin.

 

Tiedekuntaneuvostoa kuultuaan dekaani päättänee po. tehtävänalaista esityksen mukaisesti.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee esityksen.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa