Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 31/01.01.03/2021

 

Valmistelija Hanna Ollikainen-Richards

§ 3

Dekaanin esitys akateemiselle rehtorille yliopistolehtorin, farmasia/farmasian teknologia, tehtävään otettavasta henkilöstä: Tiedekuntaneuvoston kuuleminen

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 10§:n 5 momentin, kohdan 9 mukaan dekaani tekee ehdotuksen rehtorille kahdeksi vuodeksi tai sitä pidemmäksi ajaksi professorin tehtävään valittavasta ja opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituiseen tehtävään sekä vakinaistamispolun tehtävään valittavasta tiedekuntaneuvostoa kuultuaan.

 

Itä-Suomen yliopiston toimivaltamääräyksen (1.1.2017) mukaisesti dekaani tekee esityksen neliportaisen uramallin mukaisen toistaiseksi täytettävän tehtävän, pl. professorit, täyttämisestä akateemiselle rehtorille.

 

Itä-Suomen yliopiston farmasian laitoksella on ollut haettavana yliopistonlehtorin (farmasia/farmasian teknologia) tehtävä toistaiseksi.

 

Tehtävää haki määräaikaan mennessä yksi hakija, FaT Katja Pajula. Hakijayhteenveto on liitteenä. 

 

Yliopistonlehtorin palvelussuhteeseen valittavan tulee olla soveltuvan tohtorin tutkinnon suorittanut ja hänellä tulee olla hyvä opetustaito (johtosääntö 31§).

Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävää hoitavalta vaaditaan, että hän hallitsee sen kielen, suomen tai ruotsin, jolla hänen on annettava opetusta (Asetus 770/2009). Tiedekunnan dekaani myöntää erivapauden yliopistoasetuksen kielitaitovaatimuksiin (johtosääntö 33§).

 

Hakijalla on tehtävään vaadittava tohtorin tutkinto farmasian teknologiasta vuodelta 2015. Hän on myös suorittanut YOPEDA-opintokokonaisuuden (30op) vuonna 2017. Ansioluettelo on liitteenä.

 

Farmasian laitos esittää valintaesityksessä (liite), että FaT Katja Pajula nimitetään po. yliopistonlehtorin tehtävään toistaiseksi 1.7.2021 alkaen.

 

Dekaanin päätöksen mukaisesti FaT Katja Pajulalta ei vaadita opetusnäytettä.

 

FaT Katja Pajulan CV ja julkaisuluettelo ovat liitteenä.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee esityksen.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa