Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 1225/01.01.03/2020

 

Valmistelija Hanna Ollikainen-Richards

§ 4

Dekaanin esitys neliportaisen uramallin vakinaisten tehtävien tehtävänalasta ja tehtävänmäärityksestä: Tiedekuntaneuvoston kuuleminen

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n 4 momentin, kohdan 7 mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituisten tehtävien ja vakinaistamispolun tehtävien tehtävänalasta ja tehtävänmäärityksestä.

 

Haettavaksi on tulossa seuraavat tehtävät:

 

Lääketieteen laitos, biolääketieteen yksikkö

Yliopistolehtori, biolääketiede, 1.8.2021 alkaen toistaiseksi

 

Lääketieteen laitos, hammaslääketieteen yksikkö

Kliininen opettaja, kariologia ja endodontia, 1.6.2021 alkaen toistaiseksi

Kliininen opettaja, kariologia ja endodontia, 1.10.2021 alkaen toistaiseksi

 

Yliopistolehtorin, biolääketiede, opetustehtävät painottuvat ihmisen biologian opintokokonaisuuteen; sen suunnitteluun, oppimisympäristön kehittämiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä yksikön opettajayhteisön kanssa. Keskeisenä opetustehtävänä on vastuu laajoista Tuki- ja liikuntaelimistön rakenne ja toiminta- sekä Dissektio-opintojaksosta. Opetustyö sisältää em. jaksojen luento-opetusta, harjoitustyö- ja ryhmäopetusta kampuksella sekä verkkoympäristössä. Yliopistonlehtori osallistuu myös muiden tutkinto-opiskelijoille tarjottavien elinjärjestelmäpohjaisten opintojaksojen opetukseen ja hallinnointiin sekä avoimen yliopiston ko. opintotarjontaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu opiskelijoiden opinto-ohjausta, opinnäytetöiden ohjaamista ja tarkastamista sekä hallinnollisia tehtäviä yksikkö- ja laitostasolla. Tehtävään voi sisällyttää myös tieteellistä tutkimustyötä, joka on integroitavissa biolääketieteen yksikössä tehtävään tutkimustyöhön ja tutkimusympäristöön

 

Kliinisen opettajan, kariologia ja endodontia, tehtäviin kuuluu antaa kariologian ja endodontian opetusta hammaslääketieteen opiskelijoille, hammaslääketieteen jatko-opiskelijoille ja erikoistuville hammaslääkäreille. Opetustehtävät sisältävät luento-opetusta sekä prekliinisessä että kliinisessä vaiheessa, ryhmätöiden ohjausta ja potilastöihin valmistavien harjoituksien ohjaamista. Tehtäväkuvaan kuuluvat myös opetushallinnolliset tehtävät, osallistuminen oppiaineen opetuksen suunnitteluun, tutkimustoimintaan ja opiskelijoiden syventävien opintojen ohjaamiseen.

 

Kliinisen opettajan, kariologia ja endodontia, tehtäviin kuuluu toimia kariologian ja endodontian opiaineen vastuuopettajana eli koordinoida oppiaineen koko opetus, sekä antaa opetusta hammaslääketieteen opiskelijoille, hammaslääketieteen jatko-opiskelijoille ja erikoistuville hammaslääkäreille. Opetustehtävät sisältävät luento-opetusta sekä prekliinisessä että kliinisessä vaiheessa, ryhmätöiden ohjausta ja potilastöihin valmistavien harjoituksien ohjaamista. Tehtäväkuvaan kuuluvat myös opetushallinnolliset tehtävät, osallistuminen oppiaineen opetuksen suunnitteluun, tutkimustoimintaan ja opiskelijoiden syventävien opintojen ohjaamiseen.

 

Tiedekuntaneuvostoa kuultuaan dekaani päättänee po. tehtävänalaista esityksen mukaisesti.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee esityksen. 

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa