Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 74/03.00.01/2021

 

Valmistelija Susanna Järvelin-Pasanen

§ 9

Logopedian koulutukseen sisältyvien lääketieteen laitoksen järjestämien opintojaksokuvausten vahvistaminen lukuvuodelle 2021-2022

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n 4 kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista ja tutkintovaatimuksista. Opintojohtosäännön 20 §:n mukaan tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmasta tulee käydä ilmi muun muassa tutkintorakenne (ml. opintojaksot ja niiden laajuudet), tutkintovaatimukset sekä tutkinnon ja sen osien osaamistavoitteet, sisällöt, arviointimenetelmät ja opetusmuodot.

Syksyllä 2021 alkava logopedian koulutuksen opetussuunnitelma lukuvuodelle 2021-2022 on valmisteltu filosofisen tiedekunnan humanistisella osastolla ja se on hyväksytty filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa 24.2.2021. Koulutukseen sisältyy 20 op:n osuus lääketieteen opintoja.

Lääketieteen laitoksella on valmisteltu esitys logopedian koulutukseen tarjottavista lääketieteen opintojaksoista: esitys vahvistettavista opintojaksokuvaukset asianlistan liitteenä.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto vahvistaa logopedian koulutukseen lääketieteen laitoksen tarjoamien opintojaksojen kuvaukset lukuvuodelle 2021-2022

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa