Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 333/03.00.01/2021

 

Valmistelija Susanna Järvelin-Pasanen

§ 5

Kliinisen hoitotyön asiantuntija täydennyskoulutuksen opetussuunnitelma lukuvuosille 2021-2023

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n 4 kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista ja tutkintovaatimuksista. Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 20 §:n mukaan jokaisesta tutkinto-ohjelmasta laaditaan opetussuunnitelma, jota arvioidaan ja kehitetään säännöllisesti.

 

Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa, hoitotieteen laitoksella on suunniteltu Kliinisen hoitotyön asiantuntija- täydennyskoulutus (pilotti, 40 op), joka sisältää terveystieteiden kandidaatin/maisterin tutkinnon tasoisia täydennyskoulutusopintoja. Opinnot perustuvat kansallisiin kliinisen hoitotyön asiantuntijan osaamiskuvauksiin. Koulutukseen valitaan 25 opiskelijaa (varasijalle 5) liitteenä olevien valintaperusteiden mukaisesti. Koulutukseen valituilla opiskelijoilla on rajattu opinto-oikeus, joka kattaa vain koulutuksessa suoritettavat opinnot. Opiskeluoikeus on ajalle 1.9.2021-31.5.2023.

 

Kliinisen hoitotyön asiantuntija -täydennyskoulutuksen valintaperusteet ja opetussuunnitelma lukuvuosiksi 2021-2023 on liitteenä.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto hyväksyy Kliinisen hoitotyön asiantuntija -täydennyskoulutuksen valintaperusteet ja opetussuunnitelman lukuvuosille 2021-2023 esitetyn mukaisesti sekä delegoi dekaanille opetussuunnitelmaan mahdollisesti tulevien täydennysten ja korjausten hyväksymisen.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa