Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 81/03.00.01/2021

 

Valmistelija Emma Mertakorpi

§ 9

Lasten ortopedian ja traumatologian lisäkoulutusohjelman sekä otologian lisäkoulutusohjelman perustaminen Itä-Suomen yliopistoon

Lasten ortopedian ja traumatologian lisäkoulutusohjelmien perustaminen Itä-Suomen yliopistoon

Helsingin yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Oulun yliopiston, Tampereen yliopiston sekä Turun yliopiston ammatilliset jatkokoulutustoimikunnat / erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen johtoryhmät ovat esittäneet lasten ortopedian ja traumatologian lisäkoulutusohjelman perustamista liitteen 1 mukaisesti valtakunnallisesti jokaiseen erikoistumiskoulutusta tarjoavaan yliopistoon. Itä-Suomen yliopiston ammatillinen jatkokoulutustoimikunta kokouksessa 15.4.2021 hyväksyi esityksen ja esittää tiedekuntaneuvostolle lisäkoulutusohjelman perustamista.

 

Otologian lisäkoulutusohjelman perustaminen korva-, nenä-, ja kurkkutautien erikoisalalle Itä-Suomen yliopistoon

Otologian lisäkoulutusohjelma on perustettu Helsingin yliopistoon, Turun yliopistoon, Tampereen yliopistoon ja Oulun yliopistoon. Otologian lisäkoulutusohjelman sisältö on valtakunnallisella yhteistyössä suunniteltu ja noudattaa Eurooppalaista UEMS ORL-sektorin hyväksymää ja ohjelmaa ja lokikirjaa. Korva-, nenä-, ja kurkkutautien erikoisalan vastuuhenkilö professori Heikki Löppönen on esittänyt lisäkoulutusohjelman perustamista Itä-Suomen yliopistoon liitteen 2 mukaisesti. Koulutuksen koulutusvaatimukset ja sisältö ovat liitteen 3 mukainen. Itä-Suomen yliopiston ammatillinen jatkokoulutustoimikunta kokouksessa 15.4.2021 hyväksyi esityksen ja esittää tiedekuntaneuvostolle lisäkoulutusohjelman perustamista.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto hyväksyy lasten ortopedian ja traumatologian lisäkoulutusohjelman perustamisen sekä otologian lisäkoulutusohjelman perustamisen korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalalle ja vahvistaa koulutuksien koulutusvaatimukset ja koulutuksen sisällön esityksen mukaisesti. Tiedekuntaneuvosto valtuuttaa dekaanin vahvistamaan niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävät teknisluonteiset korjaukset. Lisäkoulutusohjelmat alkavat heti tiedekuntaneuvoston vahvistamisen jälkeen.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa