Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 840/03.00.01/2020

 

Valmistelija Henni Nevalainen

§ 4

Opetussuunnitelmien hyväksyminen (Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus aikuisille ja nuorille -koulutus sekä Digimateriaalien ja oppimisympäristöjen suunnittelu ja parhaat käytänteet -opintojakso)

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9§ mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista ja tutkintovaatimuksista. Itä-Suomen yliopiston tutkintosäännön 19 § mukaan tutkintorakenteet ja opintojaksokuvaukset voidaan vahvistaa useammaksi vuodeksi kerrallaan.

 

Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus aikuisille ja nuorille koulutus käynnistyy vuonna 2021 ja kestää neljä vuotta. Tiedekuntaneuvosto on käsitellyt vastaavan koulutuksen valintaperusteet kesäkuussa 2018. Digimateriaalien ja oppimisympäristöjen suunnittelu ja parhaat käytänteet opintojakso toteutetaan kalenterivuonna 2021 ja ilmoittautumisen periaatteet löytyvät opetussuunnitelmasta.

 

Esitys Esitän, että tiedekuntaneuvosto vahvistaa Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus aikuisille ja nuorille koulutuksen opetussuunnitelman koulutuksen keston ajaksi ja opintojakson Digimateriaalien ja oppimisympäristöjen suunnittelu ja parhaat käytänteet opetussuunnitelman ja ilmoittautumisen periaatteet kalenterivuodelle 2021 liitteiden mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa