Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 836/03.01.00/2020

 

Valmistelija Henni Nevalainen

§ 6

Filosofisen tiedekunnan opiskelijavalinnan perusteista päättäminen, täydennyshaku syksy 2021

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 § mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opiskelijoiden valintaperusteista.

 

Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto on hyväksynyt perustutkintoon johtavien koulutusten valintaperusteet vuodelle 2021 kokouksissaan 23.9.2020 sekä 26.8.2020.

 

Elokuussa 2021 järjestetään täydennyshaku liitteissä esitetyille hakukohteille, joissa aloituspaikat eivät täyty kevään toisessa yhteishaussa 2021. Täydennyshaussa käytetään hakukohteesta riippuen pelkkää todistusvalintaa tai todistusvalintaa ja soveltuvuuskoetta tai todistusvalintaa ja musiikkikoetta. Valintaperusteet ovat samat kuin kevään yhteishaussa. Täydennyshaku on osa erillisvalintaa. Hakukohteiden aloituspaikkamäärä vahvistetaan sitten, kun tiedetään kuinka paljon aloituspaikkoja jää täyttämättä.

 

 

Esitys Esitän, että tiedekuntaneuvosto vahvistaa perustutkintokoulutuksen opiskelijavalinnan täydennyshaun hakukohteiden valinnanperusteet vuodelle 2021 liitteiden mukaisiin hakukohteisiin ja delegoi dekaanille valintaperusteiden mahdolliset teknisluonteiset muutokset sekä aloituspaikkamäärän vahvistamisen.

 

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa