Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 330/03.00.01/2021

 

Valmistelija Minna Paronen

§ 17

Perustutkintoihin johtavan koulutuksen ja sivuainekoulutuksen opetussuunnitelmamuutosten hyväksyminen lukuvuosille 2021-2022 ja 2021-2025

Historia- ja maantieteiden laitoksella, kauppatieteiden laitoksella ja oikeustieteiden laitoksella on valmisteltu perustutkintoihin johtavan ja sivuainekoulutuksen opetussuunnitelmat lukuvuosiksi 2021-2025 sekä oikeustieteiden laitoksella ja historia- ja maantieteiden laitoksella yhteistyönä Monimuotieteisten ympäristöopintojen sivuainekokonaisuudet lukuvuodelle 2021-2022. Yhteiskuntatieteiden laitoksella on valmisteltu siirtymäsäännöt 2018-2021 opetussuunnitelmasta lukuvuosien 2021-2025 opetussuunnitelmaan filosofian sivuaineopinnoissa (yhdessä oikeustieteiden laitoksen kanssa) sekä yhteiskuntatieteiden (Joensuu) pääaineopinnoissa ja sosiologian ja yhteiskuntapolitiikan pää- ja sivuaineopinnoissa.

 

Opetussuunnitelmat sekä yhteiskuntatieteiden laitoksen siirtymäsäännöt ovat esityksen liitteinä sekä tiedekunnan Sharepointissa (kirjautuminen UEFAD-tunnuksilla).

 

Tiedekunnan Sharepointiin pääsee seuraavasti:

Heimon vohvelivalikosta kohta Sharepoint, siellä haku Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Ja tiedekunnan Sharepointissa kuten alla on kerrottu.

Ja seuraavasti:

Yammer-ryhmässä YHKA Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta kohdassa Info on linkki tiedekunnan sivustolle. Tiedekunnan Sharepointissa kohta Tiedostot, jossa kansio Tiedekuntaneuvoston materiaalit, jossa kansio Opintohallinnolliset materiaalit ja siellä kansio Opetussuunnitelmat 2021-2025.

 

Johtosäännön 9 §:n 4 kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on mm. päättää opetussuunnitelmista. Opintojohtosäännön 20 §:n mukaan tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmasta tulee käydä ilmi muun muassa tutkintorakenne (ml. opintojaksot ja niiden laajuudet), tutkintovaatimukset sekä tutkinnon ja sen osien osaamistavoitteet, sisällöt, arviointimenetelmät ja opetusmuodot.

 

Esitys  Tiedekuntaneuvosto hyväksyy perustutkintokoulutuksen ja sivuainekoulutuksen opetussuunnitelmat lukuvuosille 2021-2022 ja 2021-2025 sekä yhteiskuntatieteiden laitoksen siirtymäsäännöt liitteiden mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa