Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 21/00.04.00.02/2021

 

Valmistelija Marita Hokkanen

§ 3

Ilmoitusasiat

Avoimet tehtävät

- pt. tuntiopettaja fysiikka, kemia, matematiikka, (TP) haku päättyy 17.3.

- johtava rehtori, haku päättyy 15.3.

 

Helmikuun haku, päättynyt 3.3.

- lehtori, luokanopettaja, erityisesti musiikki, (RK) 11 hakijaa

- lehtori, luokanopettaja, (RK) 25 hakijaa

- lehtori, luokanopettaja, (RK) 18 hakijaa

 

Tammikuun haku

- matematiikka, (TP) 25 hakijaa

- luokanopettaja, alkuopetus, (RK) 15 hakijaa

 

Yksi Rantakylään avoinna ollut LO-tehtävähaku raukeaa, koska tehtävään merkitty lisämääre "ansioksi voidaan katsoa tekninen työ" on vähentänyt kokeneiden hakijoiden määrää. Tehtävä laitetaan auki uudella määritteellä. Koululle on tulossa kolme avointa tehtävää Rantakylän normaalikoululle: kaksi luokanopettajan tehtävää sekä yksi erityisopetuksen tehtävä, joka on uusi tehtävä.

 

Koulun koronatilanne

-       Lukion 1. ja 2. vuoden opiskelijat etäopetukseen talviloman jälkeen, etäopetusta viikko 11 (15.-19.3.) Kyseessä on varotoimi, jonka tavoitteena on turvata ylioppilaskokeiden häiriötön sujuminen ja vähentää jokaisen lukiolaisen ja opettajan riskiä altistua.

-       Perusasteen oppilaat ovat lähiopetuksessa, ellei linjausta muuteta talviloman aikana.

-       Viikolla 8 todettiin Rantakylän normaalikoulussa kaksi koronatartuntaa, joiden takia siirrettiin yhteensä noin 25 altistunutta karanteeniin. Tämänhetkisen tiedon mukaa kukaan altistuneista ei ole sairastunut.

 

Kansainvälisten opiskelijoiden Lapin-matka on poikinut 20 koronatartuntaa Kuopiossa. Samalla matkalla on ollut myös opiskelijoita Joensuusta. Kv-opiskelijat on siirretty etäopetukseen viikon 11 ajaksi varotoimenpiteenä johtavan rehtorin päätöksellä.

 

Huoltajat mukaan koulun kehittämiseen

-       Opettajakunnalle ja huoltajille on lähetetty Innoduel-kysely, jolla kootaan tärkeimpiä koulun kehittämiseen liittyviä teemoja huoltajien näkökulmasta.

-       Tavoitteena on tehdä vuosittain kohdennettava huoltajakysely, jonka tavoitteena on kehittää koulun toimintaa. Kysely kohdennetaan erikseen sovittaville ikäryhmille, esim. luokkien 1, 3, 5, 7, 9 ja LU1 ja LU3 vanhemmille.


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa