Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 21/00.04.00.02/2021

 

Valmistelijat Erja Karvinen, Jyrki Korkki ja Heli Lepistö

§ 7

Koulukohtaiset kuulumiset

Asterehtorit kertovat omien kouluyksiköidensä kuulumiset.

 

Heli Lepistö, Rantakylän koulun perusaste

Rantakylän normaalikoulun olemassaolon kolmantena vuotena on vakiinnutettu ja kehitetty koulun toiminta-ajatuksen viittä keskeistä osa-aluetta: yhteisopettajuutta, tieto- ja viestintäteknologian käyttöä, inklusiivisia käytänteitä, monikulttuurisuutta sekä taide- ja taitoainepainotteisuutta. Kehittämistyön haasteena on ollut määräaikaisten luokanopettajien suhteellisen suuri määrä (5) verraten toistaiseksi työsuhteessa oleviin (7). Tulevan kevään rekrytoinnit tulevat vakiinnuttamaan tätä tilannetta. Koulun hanketoiminta on aktivoitunut, ja koulu on mukana mm. seudullisessa inklusiivisten mallien kehittämis- ja Erasmus-hankkeissa.

 

Jyrki Korkki, Tulliportin koulun perusaste

Tulliportin perusopetuksen 7.-9. luokilla otettiin käyttöön uusi koulukohtainen yhteinen oppiaine 'hyvinvointitaidot', jota toteutetaan luokkien vahvuustuokioilla. #Paraskoulu-hankkeessa kehitettyä tiimiohjausmallia vakiinnutetaan luokanohjaajien työssä koulun toimintakulttuuriin.

Kuluvan kevään aikana suunnitellaan koulurakennuksen opetustilojen kokonaisvaltainen päivityssuunnitelma opiskeluympäristöjen kehittämiseen.

 

Erja Karvinen, Tulliportin koulun lukio

-       H3-harjoittelu alkoi 15.3. ja osa oppituntien seuraamisesta on etänä, koska lukiolaiset ovat etäkoulussa.

-       Vanhojen tanssit järjestetään ke 12.5. klo 13.15 joko Areenalla tai koulun omassa salissa (striimattuna luokkiin).

-       Yo-kirjoitukset alkavat 16.3. ja jatkuvat maaliskuun loppuun, teemme yhteistyötä kaupungin muiden lukioiden kanssa.

-       To 1.4. abien "viimeinen koululounas" ja abishow sekä kakkosten valmistelema potkukonva striimattuna/videoina luokkiin klo 13 alkavalla oppitunnilla.

-       Huoltajia on tiedotettu lukiolaisten koulunkäynnistä, ykkösten huoltajat ovat saaneet Wilma- viestin ja kakkosten ja kolmosten huoltajat kirjeen ja todistuksen postitse kotiin.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa