Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 15/00.03.03/2021

 

Valmistelija Arja Hirvonen

§ 4

Tiedekuntaneuvoston varajäsenen määrääminen

Tiedekuntaneuvoston varajäsen, tutkimusinfrastruktuurijohtaja Arto Koistinen ei ole enää luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan henkilöstöä, minkä vuoksi hän ei ole vaalikelpoinen.

 

Vaalijohtosäännön 13 §:n mukaan, jos yliopistokollegion tai tiedekuntaneuvoston jäsen menettää vaalikelpoisuuden tai eroaa omasta pyynnöstään toimielimen jäsenyydestä, tulee henkilökohtainen varajäsen hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Jos varajäsen menettää vaalikelpoisuuden, eroaa omasta pyynnöstään tai hänestä tulee toimielimen jäsen, määrää yliopistokollegio yliopistokollegion uuden varajäsenen ja tiedekuntaneuvosto tiedekuntaneuvoston uuden varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi vaalin tuloksen perusteella tai jos se ei ole mahdollista, asianomaista ryhmää kuultuaan.

 

Varajäsenyyttä selvitettiin tiedekunnassa vaalin (kausi alkaen 1.1.2018) tuloksen perusteella ja tarkistaen varalistalla olevien asianomaisten käytettävyys tehtävään. Edellisen perusteella ja suostumuksensa mukaisesti erikoislaboratoriomestari Tarja Virrantalosta tulisi yliopistotutkija Jaakko Pohjoismäen henkilökohtainen varajäsen tiedekuntaneuvoston jäljellä olevaksi toimikaudeksi 31.12.2021 saakka.

 

Esitys Tiedekuntaneuvoston varajäsen määrätään yllä olevan mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa