Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

 

 

Dnro 1779/00.02.01/2020

 

Valmistelija Ulla Hurskainen

§ 3

Uuden varajäsenen määrääminen tiedekuntaneuvoston professorit -ryhmään

Vaalijohtosäännön (1.1.2017) 13 §:n mukaan, jos tiedekuntaneuvoston jäsen menettää vaalikelpoisuuden tai eroaa omasta pyynnöstään toimielimen jäsenyydestä, tulee henkilökohtainen varajäsen hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Jos varajäsen menettää vaalikelpoisuuden, eroaa omasta pyynnöstään tai hänestä tulee toimielimen jäsen, määrää tiedekuntaneuvosto tiedekuntaneuvoston uuden varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi vaalin tuloksen perusteella tai jos se ei ole mahdollista, asianomaista ryhmää kuultuaan.

 

Professori Vilma Hänninen on toiminut varajäsenenä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa. Hän on pyytänyt eroa tiedekuntaneuvoston varajäsenen tehtävästä hänen palvelussuhteensa päätyttyä 28.2.2021. 

 

Tiedekunnan professorikuntaa on kuultu uuden varajäsenen valinnasta sähköpostitse 26.3.-30.3.2021 välisenä aikana. Esitys uudesta tiedekuntaneuvoston varajäsenestä on professori Timo Toikko.  Varsinaisena jäsenenä toimii professori Laura Assmuth.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto määrää tiedekuntaneuvoston uudeksi jäseneksi professori Timo Toikon vuoden 2021 loppuun kestäväksi toimikaudeksi.

 

Päätös Esityksen mukainen.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa