Dnro 503/03.00.01/2021

 

Valmistelija Kaisu Kortelainen

§ 5

WELMA (Welfare, Health and Management) -tohtoriohjelman kuvauksen, valintaperusteiden ja opetussuunnitelman muutosten hyväksyminen lukuvuodelle 2021-2022

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 § mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista, tutkintovaatimuksista ja valintaperusteista. Opintojohtosäännön 26 § mukaan tieteellinen jatkotutkintokoulutus järjestetään tohtoriohjelmissa. Tohtoriohjelman tehtävänä on huolehtia alansa tutkijakoulutuksen järjestämisestä, ja tohtoriohjelman johtoryhmä valmistelee tiedekuntaneuvostolle tohtoriohjelman valintaperusteet ja opetussuunnitelmat.

 

Welfare, Health and Management- tohtoriohjelma (WELMA) on tehnyt esityksen logopedia oppiaineen hyväksymisestä tohtoriohjelman pääaineeksi syyslukukaudesta 2021 lähtien. Tavoitetutkinto on filosofian tohtori (FT). Tarvittavat muutokset on tehty tohtoriohjelman kuvaukseen sekä lukuvuoden 2021 - 2022 valintaperusteisiin ja opetussuunnitelmaan.

 

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto hyväksyy muutokset WELMA tohtoriohjelman kuvaukseen, valintaperusteisiin ja opetussuunnitelmaan 2021-2022 liitteen mukaisesti sekä delegoi dekaanille mahdolliset tarkennukset ja korjaukset.

 

Päätös Esityksen mukainen.