Dnro 1353/01.01.02/2021

 

Valmistelija Ulla Hurskainen

§ 17

Professorin, metsätuotteiden markkinointi, erityisesti innovaatiot ja uudet markkinat metsäbiotaloudessa/ Professor of Forest Products Marketing, especially Innovations and New Markets in Forest Bioeconomy, tehtävämäärityksen käsittely

Johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus professorin tehtäväalasta ja tehtävämäärityksestä. Johtosäännön 10 §:n mukaan dekaanin tehtävänä on päättää professorin tehtäväalasta ja tehtävämäärityksestä tiedekuntaneuvostoa kuultuaan sekä siitä, vaaditaanko professorilta käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan.

 

Professorin, metsätuotteiden markkinointi, erityisesti innovaatiot ja uudet markkinat metsäbiotaloudessa, tehtävä on tarkoitus täyttää 1.1.2022 lukien toistaiseksi.

 

Tehtävässä ei edellytetä käytännöllistä perehtyneisyyttä tehtäväalaan.

 

Kyseisen tehtävän tehtäväntäyttötoimikunta on seuraava: professori Tommi Laukkanen pj., professori Saara Julkunen, tutkimusjohtaja Jukka Tikkanen (metsätieteiden osasto), professori Jyrki Kangas (metsätieteiden osasto), professori Juho Pesonen, professori Mervi Niskanen ja professori Pekka Leskinen (Euroopan metsäinstituutti).

 

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee professorin, metsätuotteiden markkinointi, erityisesti innovaatiot ja uudet markkinat metsäbiotaloudessa tehtävämäärityksen.

 

Päätös Esityksen mukainen.