Dnro 1933/00.02.01/2021

 

Valmistelija Henni Nevalainen

§ 13

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoulun johtokunnan kokoonpanon perusteet

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 24§ mukaan tiedekunnan tiedekuntaneuvosto päättää harjoittelukoulun johtokunnan kokoonpanon perusteista ja dekaani tekee päätöksen johtokunnan puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta ja jäsenistä. Johtosäännön mukaan johtokuntaan kuuluu 13 jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. Johtokuntaan kuuluu opettajankoulutukseen osallistuvien tiedekuntien (3), opetusharjoitteluun osallistuvien opiskelijoiden (2), harjoittelukoulun opettajien (3), oppilaiden huoltajien (3) ja Joensuun koulutoimen (1) edustus sekä lukion opiskelijakunnan edustus (1). Johtokunnan toimikausi on sama kuin tiedekuntaneuvostojen. Opiskelija- ja oppilasjäsenet valitaan kuitenkin lukuvuodeksi kerrallaan.

 

. Opettajankoulutukseen osallistuvat tiedekunnat: Filosofinen tiedekunta, Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta ja Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. 

. Opiskelijajäsenet? ?

. Harjoittelukoulun opettajat: Tulliportin normaalikoulun?1.-6.?lk, Tulliportin normaalikoulun?7.-9.lk ja lukio sekä Rantakylän normaalikoulu?

. Oppilaiden huoltajat: Tulliportin normaalikoulun perusaste, Tulliportin normaalikoulun lukio ja Rantakylän normaalikoulu.

. Joensuun kaupungin koulutoimi?

. Lukion oppilaskunta

 

Esitys Esitän, että tiedekuntaneuvosto päättää harjoittelukoulun johtokunnan kokoonpanon perusteista esityksen mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.