Dnro 3329/01.01.02/2023

 

Valmistelija Marko Junkkarinen

§ 10

Apulaisprofessorin, laskentatoimi (vakinaistamispolku Tenure Track) kauppatieteiden laitos, tehtävämäärityksen käsittely

Johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituisten?tehtävien ja vakinaistamispolun tehtävien tehtäväalasta ja tehtävämäärityksestä.

 

Seuraavan tehtävän tehtävämääritys on liitteenä:?Apulaisprofessori, laskentatoimi, (vakinaistamispolku Tenure Track).

 

Apulaisprofessorin, laskentatoimi (Tenure Track) tehtävä on tarkoitus täyttää 1.1.2024 lukien neljän vuoden määräajaksi. Tehtävään on tarkoitus kutsua KTT Henri Teittinen.

 

Kyseisen tehtävän tehtäväntäyttötoimikunta on seuraava: professori Saara Julkunen pj., professori Mervi Niskanen, professori Pasi Syrjä ja dekaani Sari Rissanen.

 

 

 

 

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee tehtävämäärityksen.

 

Päätös Esityksen mukainen seuraavalla tarkennuksella tehtävämääritykseen. Seuraavasta virkkeestä otetaan pois suluissa oleva, sillä ko. henkilöltä ei edellytetä kokemusta vielä apulaisprofessorina toimimisesta. Tutkimusnäyttöjä arvioitaessa otetaan huomioon julkaisutoiminta, kansainvälinen tutkimusyhteistyö, kokemus tutkimusryhmän johtamisesta (apulaisprofessori) sekä saatu kilpailtu rahoitus.