Dnro 40/03.00.01/2024

 

Valmistelija Susanna Järvelin-Pasanen

§ 5

Lähijohtajapätevyyskoulutuksen opiskelijavalintaperusteiden ja opetussuunnitelman hyväksyminen lukuvuodelle 2024-2025

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista ja tutkintovaatimuksista sekä opiskelijoiden valintaperusteista.

 

Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa lääketieteen laitos tarjoaa erikoistuville sekä jo erikoistuneille hammaslääkäreille ja lääkäreille mahdollisuuden suorittaa lähijohtajan pätevyyden tuottavan koulutuspaketin. Koulutuspaketti (20 op) täydentää erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutukseen sisältyvän pakollisen johtamiskoulutuksen (10 op) lähijohtajan pätevyyden antavaksi kokonaisuudeksi (yht. 30 op). Kokonaisuus antaa valmiudet toimia lähijohtajana sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä.

 

Lääketieteen laitoksella on valmisteltu esitys lähijohtajapätevyyskoulutuksen opiskelijavalintaperusteista ja opetussuunnitelmasta lukuvuodelle 2024-2025. Esitys on liitteenä.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto vahvistaa lähijohtajapätevyyskoulutuksen opiskelijavalintaperusteet ja opetussuunnitelman lukuvuodelle 2024-2025 esitetyn mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.