Dnro 38/03.00.01/2024

 

Valmistelija Annika Karvonen

§ 9

Tieteellisen jatkokoulutuksen opetussuunnitelmien vahvistaminen lukuvuodelle 2024-2025

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on päättää opetussuunnitelmista ja tutkintovaatimuksista. Itä-Suomen yliopiston koulutuksen johtosäännön 18 §:n mukaan jokaisesta tutkinto-ohjelmasta laaditaan opetussuunnitelma, joka on osaamisperustainen opetuksen, opintojen suunnittelun ja ohjauksen väline. Tiedekunta ja laitos tai osasto kehittävät ja arvioivat opetussuunnitelmaa säännöllisesti. Kehittämisessä hyödynnetään opetuksesta, opinnoista, ohjauksesta ja tutkinnoista kerättyä palautetta ja tilastotietoja.

 

Terveystieteiden tiedekunnan tohtoriohjelmatyöryhmässä sekä tohtoriohjelmien johtoryhmissä on valmisteltu tieteellisen jatkokoulutuksen opetussuunnitelmat lukuvuodelle 2024-2025 (esitys liitteenä).

 

Tieteellisen jatkokoulutuksen opetussuunnitelmiin sisältyvien opintojaksojen opintojaksokuvaukset on koottu SharePoint -alustalle (https://studentuef.sharepoint.com/sites/TTopintojaksokuvaukset/SitePages/Home.aspx / kansio 2024-2025 jatkokoulutuksen opintojaksokuvaukset), josta ne ovat nähtävissä.

Esitys Tiedekuntaneuvosto vahvistaa tiedekunnan jatkokoulutuksen opintojaksot sekä tieteellisen jatkokoulutuksen opetussuunnitelmat esitetyn mukaisesti.

 

Päätös Esityksen mukainen.