Dnro 971/01.01.03/2023

 

Valmistelija Henni Nevalainen

§ 10

Tehtäväalan ja tehtävämäärityksen käsittely: apulaisprofessori (vakinaistamispolku, Tenure Track), ortodoksinen kirkkomusiikki

Johtosäännön 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on käsitellä ehdotus tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilöstön neliportaisen uramallin vakituisten tehtävien ja vakinaistamispolun tehtävien tehtäväalasta ja tehtävämäärityksestä.

 

Apulaisprofessorin (vakinaistamispolku, Tenure Track), ortodoksinen kirkkomusiikki,?tehtävä on tarkoitus täyttää 24.10.2023?lukien neljän (4) vuoden määräajaksi. Kyseessä on vakinaistamispolulla eteneminen ja tehtävään arvioidaan Maria Takala-Roszczenko.

 

Kyseisen tehtävän tehtäväntäyttötoimikunta on seuraava: dekaani Janne Pietarinen (pj.), yliopistonlehtori Esa Penttilä, professori Ilkka Huhta, professori Serafim Seppälä, johtava hallintopäällikkö Henni Nevalainen ja henkilöstösuunnittelija Nina Miinalainen.

 

Esitys Tiedekuntaneuvosto käsittelee tehtävän tehtäväalan ja?tehtävämäärityksen.?Tehtäväkuvaukseen voidaan tehdä käsittelyn jälkeen tarpeellisia muutoksia.

Päätös Esityksen mukainen.